Flipje goes Fashion

Flipje goes Fashion
‘Ontwerp een unieke outfit voor Flipje’

Flipje goes FashionHet bronzen beeld van Flipje op de Groenmarkt krijgt wel eens outfit aan – zoals laatst met de Giro d’Italia. Hart van Tiel wil Flipje op alle hoogtijdagen bijzonder gaan kleden.

Creëer een outfit voor kerst of valentijn, duik de geschiedenis in en kleed Flip als Viking, Bataaf of Romein. Haute couture wordt zeer op prijs gesteld! De stijl is aan de ontwerper, materiaalkeuze is vrij.

Tot 1 april 2017 kunnen de kostuums worden ingeleverd bij het Streekmuseum in Tiel. Een deskundige jury buigt zich over de ontwerpen en nomineert 10 kostuums. Vervolgens worden tijdens de opening van de tentoonstelling Flipje goes Fashion de winnaars bekend gemaakt.

Voor deze modewedstrijd is een reglement opgesteld. In dit reglement vind je onder andere meer achtergrondinformatie over het doel, de historie, voorwaarden voor deelname, etc. Lees dit goed door, voordat je gaat deelnemen.

Download reglement flipje goes Fashion »

Dit reglement is opgesteld in mei 2016 ten behoeve van de Modewedstrijd Flipje goes Fashion als onderdeel van SubTiel, het project van ondernemersvereniging Hart van Tiel.

Contact

Voor vragen over deelname kun je contact opnemen met:

Caro Agterberg, vormgever SubTiel – Hart van Tiel
Telefoon: 06-41 38 92 75
Email: yugoram@telfort.nl 
vormgever SubTiel  – Hart van Tiel

Alexandra van der Steen, directeur Flipje & Streekmuseum
Telefoon: 06-48 13 78 20
Email: avsteen@museumtiel.nl

Flipje goes fashion